Seuran esittely

Suon ylitys Pyhähäkin kansallispuistossa.
Karhunahtaan luontopolku Petäjävedellä 2013

Ohje: Lisää tähän linkkejä joko kotisivuille tai ulkopuolisille sivuille, joista voi selaaja voi oppia tuntemaan paremmin seuran toimialaa. Ohjeita linkittämisestä »

Seuran toimintaan kuuluvat hyvinvointia edistävät liikuntaharrasteet - sisätiloissa ja ulkosalla - ympäri vuoden.

Lentopalloa pelataan sisäliikuntakaudella, joista tarkemmat tiedot sivuilla tai vetäjiltä. Lentopalloa on myös kesäaikana Kivikirjalla pitkän perinteen mukaisesti.

Luontoretkiä ja omatoimista luontoliikkumista järjestämme sekä tuemme, mm. pienimuotoisen varustevuokrauksen muodossa. Jäsenyyden kautta saa etuja esim. Työväen Retkeilyliiton ja sitä kautta myös kansainvälisen retkeilytoiminnan käytössä.

Merkittävä koko kansan liikuttaja on vuosittainen seuramme melkein 20 vuotta järjestämä, nykyään Keski-Suomen Liikunnan  hallinnoima Kuutamohiihto-tapahtuma helmi-maaliskuussa, jossa olemme nykyään mukana talkoohommissa. Lisäksi seura osallistuu lähes vuosittain liikunnallisiin projekteihin.